close
ЗАРЕЖДАНЕ...
Градски портали
МАЧОВЕ
ОТБОРИ
КОЛОНКИ
ПОТРЕБИТЕЛИ
ДИСКУСИИ
Вход
Добавяне в моите мачове

Опцията е само за регистрирани потребители. В дясно имате кутийка моите мачове. там можете да добавяте мачове, които Ви интересуват, за да можете да ги следите лесно по всяко време. Имате възможност да вкарате до 20 двубоя, като по този начин сте във всеки един момент на клик разстояние от тях.
В списъка с мачове (виж графика 1, ситуация 1) пред всеки двубой има "плюс", който при кликване отваря мини меню, една от опциите на което е "Добави в моите мачове". При кликване мачът веднага ви се добавя в личното меню в дясно. По всяко едно време можете да триете всеки един от добавените в "Моите мачове" двубои, за да си освобождавате място за други.


Мачове които съм прогнозирал

Когато прогнозирате даден мач, с калсическа прогноза (1, Х или 2) или с друг тип прогноза (ппХ/кр2, гол/гол и т.н.), Ви се отбелязва в списъка с мачове със зелена иконка (виж графика 1, ситуация 2). По този начин във всеки един момент Вие ще сте наясно кой мач сте прогнозирали.


Добавяне на колонка

Във всеки един момент вие може да си създадете своя колонка. Познаването на колонка Ви носи точки в класацията за познаваемост, като естествено точките които Ви носи зависят от коефициента на колонката. Ако обаче изгубите колонката, ви се отнемат точки.
Самото добавяне на колонка става чрез натискане на бутона "Плюс", който се намира преди всеки мач в страниците от раздел "Мачове". При натискането му се отваря меню, в което има опция "Добави в колонка". Тази опция съществува само за мачове, за които имаме коефициент поне от един букмейкър. След като натиснете опцията "Добави в колонка" Ви изскача меню, от което трябва да изберете вида залог за съответния мач (виж графиката). След като изберете залога, мачът застава в блока "Нова колонка" в дясното меню на сайта. Трябва да добавите поне два мача, за да можете да публикувате колонката.
FUT.bg e проект на:
За нас: За контакти - За реклама
Навигация: Начало - Обосновани прогнози - Новини - Кратки - Мачове - Отбори - Колонки - Дискусии - Потребители - Помощ
Градски портали: Пловдив - Варна - Бургас - Русе - Благоевград - Перник - Стара Загора

©2010-2015 FUT.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от FUT.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на FUT.bg. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и FUT.bg не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в FUT.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.